Відкрита першість з футзалу серед учнів ПТНЗ

22.03.2017

21 березня 2017 року в спорткомплексі «Юність»  Закарпатським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України  та обласним центром «Спорт для всіх» було проведено відкриту першість з футзалу серед учнів ПТНЗ.

В змагання взяло участь 9 команд: команда Закарпатського обласного ліцею-інтернату з ПВФП , ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти»,  ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти», ВПУ-3 м.Мукачево, Свалявського професійно будівельного ліцею, Хустського професійного ліцею,  ДПТНЗ «Мукачівський  професійний аграрний ліцей ім.М.Данканича», ПТУ №33 смт. Великий Березний, Тячівського професійного ліцею.

За підсумками визначились переможець та призери змагань:

І місце – ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти»

ІІ місце –  Закарпатський обласний ліцей-інтернат з ПВФП

ІІІ місце – ВПУ-3 м.Мукачево

Призери були нагороджені кубком, медалями, грамотами від Закарпатського обласного відділення КФВС МОН України та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На нагородженні були присутні інструктор-методист Анатолій Плеханов та провідний спеціаліст Закарпатського обласного відділення КФВС МОН України Оксана Пехньо, а також головний суддя Петро Мілян і голова методоб’єднання ПТНЗ Олександр Гал.