Баскетбольні дні в Ужгороді!

02.11.2016

З 28 по 30 жовтня СК "Юнність" приймав відразу 1-й тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2002 р.н., та 1-й тур Чемпіонату України з баскетболу 1-ї ліги групи "Захід".

Команда Закарпатської обласної школи юнаків 2002 р.н. здобула дві перемоги: в додатковий час дотиснула БК "Говерлу" м.Івано-Франківськ 85-78, та без проблем обіграли обласну дитячо-юнацьку школу м.Львова з рахунком 78-55.

Наступний тур відбудеться 25-27 листопада в Івано-Франківську.

В рамках Чемпіонату України з баскетболу 1-ї ліги БК "Ужгород-УЖНУ-ЗОДЮСШ" приймав баскетбольний клуб ПНУ м.Калуш. В першій грі у господарів практично нічого не виходило. В першій половині і в третій чверті відрив сягав 20 очок, але граючому тренеру О.Зубковському вдалось змусити команду грати агресивніше і вже за хвилину до кінця відрив було скорочено до трьох очок. Але, зробивши на останній хвилині прикрі втрати, ужгородці віддали гру супернику 67-75.

В другій грі БК "Ужгород" з перших хвилин заволодів ініциативою і всю гру тримав дистанцію 15-20 очок. В підсумку, перемога 84-71.

Олександр Зубковський, головний тренер команди поділився своїми думка з приводу поєдинків: "Щодо юнаків, то ми задоволені двома перемогами, дуже важлива була перемога над БК "Говерла", адже це дуже міцна команда. У кінці місяця ми їдемо до них в гості і спробуємо довести на їхньому майданчику, що здобули перемогу не випадково. Що стосується дорослої команди, то можу сказати, що дуже не задоволений цими зустрічами. Не було відчуття, що ми граємо дома, не було певного командного настрою для боротьби в першій грі. У другій грі ми мали вигравати 30-40 очок, але дитячі помилки, як в захисті, так і в нападі, не дозволили це зробити. Сезон тільки розпочинається, буде над чим попрацювати".