Нараді керівників фізвиховання ВНЗ та ПТНЗ

05.10.2016

4 жовтня в Ужгороді пройшла нарада керівників фізвиховання вищих та професійно технічних навчальних закладів освіти області.

У нараді взяли участь 24 керівника фізвиховання ВНЗ та ПТНЗ. Нараду вступним словом відкрив заступник начальника відділення з фізичного виховання та спорту МОН України Василь Молнар.

Відповідно до затвердженого порядку денного були обговорені питання виконання календарних планів спортивних заходів, проведення заходів у ІV кварталі 2016 року, підготовки річних статистичних звітів, підсумків і умов проведення оглядів-конкурсів та інше.

Особливу увагу учасники приділили проблемам викладання фізичного виховання у вищих і професійно-технічних навчальних закладах області, пропозиціям та зауваженням щодо проведення Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання.

На нараді було оновлено склад методичного об’єднання викладачів фізвиховання вищих навчальних закладів області. Головою методоб’єднання одноголосно обрано Маріонду І.І. (Ужгородський національний університет). Обговорено кандидатура представника для участі в засіданні круглого столу щодо розгляду питань організації фізичного виховання у вищих навчальних закладах України.

Учасники наради обговорили та затвердили перелік, терміни і місце проведення масових змагань серед учнівської і студентської молоді на ІV квартал 2016року.

На завершенні наради кращі викладачі були відмічені грамотами обласного відділення КФВС МОНУ з нагоди Дня фізичної культури і спорту.