В м.Будапешт відбулись легкоатлетичні змагання під егідою НАТО

30.09.2016

З 24 по 26 вересня в м.Будапешт відбулись легкоатлетичні змагання під егідою НАТО. В змаганнях взяла участь команда Закарпатської області в складі 20 чоловік.

Легкоатлетичні змагання проходили на дистанціях 10 км. та 4 км., де взяло участь  понад 4 тисячі спортсменів з Угорщини, Португалії, Бельгії та інших країн.

 

На дистанції 10 км. наша легкоатлетка Кондур Георгіна була п’ятою їй забракло декілька метрів, щоби стати призером змагань. На цій же дистанції вчитель фізичної культури Ренинської ЗОШ І-ІІІ ст. Міжгірського району Кость Микола був в десятці найкращих.

На дистанції 4 км. серед дорослих наша спортсменка Гудзь Юліана стала бронзовою призеркою.

 

Найбільшого успіху на цих змаганнях досягнув спортсмен з м.Мукачево Годьмаш Андрій  тренер Будкевич Геннадій, який переміг на дистанції 4 км. серед юнаків.

Пристойні результати показали також  Дичка Тетяна, Вінярський Борис та Гудзь Антоніна, які були у своїх вікових категоріях в десятці найкращих. Легкоатлетичні змагання проходили в старовинній частині Будапешта і закінчувались в «Королівському» замку, де підводились підсумки та проводилось нагородження призерів та переможців.  

             Даний захід відбувся в рамках співпраці між федерацією легкої атлетики Угорщини та Закарпатського обласного відділення на чолі з Риляком І.І.