Свято молодості та краси відбулося на стадіоні «Карпати» у Хусті

12.09.2016

10 вересня на міському стадіоні «Карпати» було проведено «Олімпійський день» та «Олімпійський урок», присвячені Дню фізичної культури та спорту.

Після підняття державного прапора України та звучання гімну учасників зібрання привітав мер Хуста Володимир Кащук. Він привітав ветеранів фізичної культури, вчителів фізичного виховання, спортсменів та тренерів-викладачів, побажав їм успіхів на спортивних аренах.

   

Після нагородження були проведені змагання з  бігу на 60 метрів (юнаки, дівчата), бігу на 400 метрів (юнаки, дівчата),  важкої атлети,  волейболу,  футболу серед дівчат.

 

Змагання також проведені з ручного м’яча серед юнаків та дівчат та вільної боротьби. Всі учасники нагороджені грамотами та кубками. Голова обласного Закарпатського відділення НОК Україна Іван Риляк виділив для проведення свята спортивну літературу для юних спортсменів та ветеранів спорту, щоденники, випущені до олімпіади у Ріо-де-Жанейро, спортивні значки «Олімпійський день» для всіх учасників свята. Учасники та оргкомітет щиро вдячні державним організаціям та спонсорам за допомогу у проведенні спортивного свята.

 

Василь Деяк