Малі Олімпійські ігри

06.06.2016

На день захисту дітей 1 червня в Мукачеві традиційно, вже 17 рік поспіль проведено «Малі олімпійські ігри» серед вихованців дошкільних навчальних закладів. В Олімпіаді взяли участь всі 24 дитячих садочків міста.

Після яскравого параду відкриття за олімпійською традицією клятву учасників проголосив капітан команди ДНЗ №34, як переможець минулорічної Олімпіади та головний суддя – заслужений тренер України з легкої атлетики Геннадій Будкевич.

Сімнадцяті Малі Олімпійські ігри відкрив перший заступник міського голови Ростислав Федір. До програми ігор входили змагання з стрибків, бігу, метання тенісного м’яча та естафети. Окремо проведені конкурс малюнку на асфальті та спортивна вікторина.

Перше місце в командному заліку вперше зайняла команда садочку №5, на другому місті НВК «Гармонія» і на третьому місті дитячий садочок №18.

Всі учасники отримали сертифікати учасників олімпійського дня, а призери і переможці пам’ятні призи і подарунки Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України.

Нагородження юних олімпійців провели начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Катерина Крішинець–Андялошій і провідний спеціаліст Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Юрій Захаров.