Закарпатці привезли три медалі з Чемпіонату України

26.04.2016

         21-23 квітня 20016 року у м. Вінниця проводився Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед кадетів 1999-2001рр.н. В цих змаганнях, у складі збірної Закарпаття  приймали участь представники трьох районів: Мукачівського, Тячівського та Виноградівського. В загалом у цьому чемпіонаті прийняло участь більше трьохсот спортсменів, адже переможці цієї першості виборювали право представляти збірну України на Чемпіонаті Європи у Швеції ( м. Стокгольм ) та чемпіонаті світу в Грузії (м. Тбілісі ).

        З наших спортсменів найкраще себе проявили: Степан Василь (м. Тячів ) і  Шестак Ілля (м. Виноградів ),  які вибороли бронзові нагороди у вагових категоріях 54 та 100кг. відповідно та Шендрик Михайло ( м. Мукачево ), який виборов срібну нагороду у ваговій категорії 85кг.

        Також непогано себе проявили та внесли залікові очки в скарбничку збірної області Панець Василь, Пфайфер Едуард, Шиманський Артур,  Візичканич Іван.

         За підсумками командної першості збірна Закарпаття зайняла 7-ме підсумкове місце серед 22-х збірних команд областей та м. Києва.