Обласний етап Олімпійське лелечення-2016.

18.04.2016

16 квітня в спорткомплексі «Юність» пройшли змагання обласного етапу спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

У змаганнях обласного етапу брали участь команди – переможці міських і районних змагань серед учнів 5-6 класів. В порівняні з минулим роком кількість команд на обласному етапі збільшилась майже вдвоє – 13 команд. Нажаль серед них не було школярів обласного центру і м.Мукачева. Проте в перше окремою командою була представлена Вільховецька сільська рада Тячівського району. Всі майже двісті учасників були забезпечені харчуванням за рахунок Закарпатського обласного відділення НОК України.

До програми заходу входили: презентація команд, конкурс спортивного малюнку, вікторина на олімпійську тематику, комбінована естафета та рухлива гра (артбол).

За підсумками змагань право представляти Закарпатську область на фінальних змаганнях Всеукраїнського заходу «Олімпійське лелеченя» черговий раз виборола команда ЗОШ І-ІІІ ст. с.Лінці Ужгородського району(підсумкова таблиця додається).

Начальник Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України та начальник відділу департаменту освіти і науки ОДА Роман Чобаня вручили нагороди і пам’ятні подарунки переможцям і призерам змагань та щиро привітали всіх учасників з чудовим спортивним святом. Головний суддя змагань Молнар М.В. (начальник відділу Закарпатського обласного відділення КФВС МОН України).