Обласний турнір з міні-футболу «Різдвяні свята»

11.01.2016

10 січня 2016р. в спортивному комплексі «Юність» завершився обласний турнір з міні-футболу «Різдвяні свята», який розпочався ще наприкінці грудня.

По шістнадцять кращих юнацьких команд міст і сіл області були розділені за віком на дві групи.

Серед старших юнаків переможцем стала команда СДЮШОР м.Ужгород, на другому Тячівська ДЮСШ і на третьому місці СОК ДЮСШ м. Мукачево.

В молодшій групі юнаків перше місце виборола команда спеціалізованої ДЮШОР з м. Ужгород. На другому – «Сузір’я» м. Свалява і на третьому - футболісти ДЮСШ Тячівського району.

Серед дівчат перемогу святкувала команда села Страбичово Мукачівського району, на другому місці ЗОДЮСШ м. Ужгород, на третьому – команда села Королево Виноградівського району. В цьому турнірі взяло участь 38 команд.

Юних футболістів щиро привітав з Новим роком та Різдвяними свята ми начальник Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Іван Риляк та заступник голови обласної федерації футболу Віктор Наскалов, а призи переможцям вручив майстер спорту СРСР, провідний спеціаліст Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Анатолій Плеханов.