ІІ міжнародний турнір з міні-футболу «Дитяча Мрія»

23.11.2015

З 20 по 22 листопада в м. Ужгороді СК «Юність» відбувся ІІ міжнародний турнір з міні-футболу «Дитяча Мрія», в якій взяло участь 32 команди, також приймали учать команди: Угорської Республіки, Румунії, Словаччини.

У третій день змагань було визначено переможців та призерів змагань.
В останній день змагань пройшли вирішальні матчі, де кожна команда боролась у своїй зоні за найвищі позиції.

У фінальному поєдинку, в ході напруженої боротьби команди так і не зуміли розпечатати ворота один одного у основний час. Тож долю золотих нагород потрібно було вирішувати у серії післяматчевих пенальті. Тренер вінничан зробив вирішальний хід, замінивши воротаря і поставивши у рамку польового гравця. Він і приніс перемогу своїй команді відбивши один удар та забивши переможний гол.

Після закінчення ігрової частини змагань, організатори розпочали нагородження призерів та кращих в окремих номінаціях. Кращим воротарем став Денис Палій (Атлет Київ), кращий захисник – Ігор Бойчук (СДЮСШОР Ужгород), кращий півзахисник – Мирослав Баб'як (Драгобрат Ужгород), кращий нападник – Василь Бундаш (Мукачево), кращий бомбардир – Костянтин Бобик (Зінедін Ужгород), кращий гравець – Дмитро Безклейний (ВО ДЮСШ Вінниця).

Ужгородські СДЮСШОРівці отримали грамоти за четверте місце. Драгобрату вручили бронзові нагороди і кубок. Атлет з Києва отримав срібні нагороди турніру і кубок. Цьогорічний чемпіон ll міжнародного турніру з міні-футболу «Дитяча Мрія» ВО ДЮСШ Вінниця з рук голови оргкомітету змагань Олександра Романа отримали золоті медалі і кубок переможця.

Активну участь в організації та проведені змагань Міжнародного рівня з міні-футболу приймало обласне відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту  МОН України (начальник відділення Риляк І.І.).