Міжгалузева спартакіада серед обласних організацій міжгалузевих профспілок

10.11.2015

7 листопада, у спорткомплексі «Юність» стартувала міжгалузева спартакіада серед обласних організацій міжгалузевих профспілок та профкомів.

Ось уже 25 років поспіль проводяться подібні спортивні змагання  і завжди  - на високому рівні. Цьогорічний захід – не виключення.

Урочисте відкриття змагань відбулося за участі начальника управління молоді та спорту Віталія Ерфана, секретаря міськради Богдана Андріїва, Івана Короля, начальник Закарпатського обласного відділення КФВС МОН України Івана Риляка, завідувача відділу облпрофради Сергія Баранчикова.

Розважали публіку напередодні спортивних змагань учасники художньої самодіяльності – зразковий дитячий ансамбль танцю «Веселка» обласного будинку культури профспілок, а також лауреат міжнародних конкурсів Владислав Товтин з патріотичною музичною композицією.

Організатори спортивного заходу за вагомий вклад у проведення цьогорічної та попередніх спартакіад нагородили Івана Риляка і Анатолія Плеханова.

На спартакіаді представлені переможці галузевих спартакіад – освіти й науки, охорони здоров’я, культури, агропромислового комплексу і т.д.

На спартакіаді представлені близько 300учасників, які виступають у 16-ти командах. Змагатимуться представники профспілок у таких видах спорту як фут зал, волейбол, настільний теніс, шашки, шахи,  гирьовий спорт,  дартс та перетягування канату.

Свято фізкультури і спорту області – відбулось.