ПРОТОКОЛ

09.10.2015

ПРОТОКОЛ

 

засідання метод-об`єднання

керівників фізичного виховання ПТНЗ області

07 жовтня  2015 р.                                                                  м. Ужгород

Поч. 11.00 год.                                                                      СК «Юність»

 

Були присутні представники Ужгородського комерційного училища,Ужгородське училище торгівлі та харчування, Ужгородський центру ПТО, Мукачівського ПУ №3, Мукачівського центру ПТО, Мукачівського аграрного ліцею, Перечинського ліцею, Свалявського будівельного ліцею, Хустського ліцею послуг, Тячівського ліцею, Білківського аграрного ліцею та Міжгірського ліцею.

 

Порядок денний :

  1. Про хід виконання єдиного календарного плану спортивно-масових заходів на 2015 рік та проведення змагань ПТНЗ у ІV кв. 2015 року.

                                                                       Інформація Плеханова А.М.

 

 

  1. Про участь у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращій стан фізичного виховання в професійно-технічних навчальних закладах.

                                                                           Інформація Захарова Ю.О.

 

 

  1. Про хід підготовки до річного статистичного звіту та внесення спортивних споруд ПТНЗ області до Єдиного електронного реєстру спортивних споруд України.

Інформація Захарова Ю.О.

 

  1. Різне.

 

РІШЕННЯ

 

          З першого питання порядку денного вирішили:  

  1. Провести в м. Мукачева 29 жовтня легкоатлетичний крос, склад команди 10 учасників та 1представник. Залік по двом кращим результатам серед дівчат і юнаків.
  2. Провести 19 листопада в м. Ужгород турнір з футзалу.
  3. Включити до проекту календарного плану  спортивних заходів на 2016 рік змагання з волейболу (окремо юнаки та дівчата),  настільного тенісу, шахів, міні-футболу, легкоатлетичного кросу. Питання проведення змагань з легкої атлетики залишити відкритим.
  4. Провести протягом 2016 року 4 засідання метод-об`єднання в т.ч. три виїзні:

І кв. (лютий) в Ужгороді  на базі училища торгівлі та технологій харчування.

ІІ кв. травень – в Мукачеві на базі ліцею-інтернату з поглибленою військово-фізичною підготовкою.

ІІІ кв. вересень в Ужгороді на базі спорткомплексу «Юність».

ІV кв. – питання залишається відкритим.

   

З другого питання  порядку денного:

Забезпечити безумовну участь всіх без винятку ПТНЗ області у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання у професійно-технічних навчальних закладах.

Спільний наказ Департаменту освіти і науки та Закарпатського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України додається.

 

Закарпатська обласна

державна адміністрація

департамент освіти і науки

 

 

Закарпатське обласне відділення (філія) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

 

 

НАКАЗ

     07.10.2015р.                              Ужгород                         № 29/1/267                                 

Про проведення ІІ етапу  Всеукраїнського

огляду-конкурсу на кращий стан

фізичного виховання у професійно-

технічних навчальних закладах

 

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України 14.09.2015        № 930 „Про проведення Всеукраїнського огляду-конкурсу  на кращий стан фізичного виховання в професійно-технічних навчальних закладах”,  Положення про Всеукраїнський огляд-конкурс на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України, затвердженого наказом Міністерства освіти, молоді та спорту України від 23.04.2012 № 491, зареєстрованого Міністерством юстиції України від 15.05.2012 за                                  № 754/21067, та з метою підвищення якості навчально-виховного процесу, стимулювання педагогічних колективів до творчої роботи з фізичного виховання, популяризації здорового способу життя серед учнівської молоді, сприяння активізації фізкультурно-масової роботи в професійно-технічних навчальних закладах

 

НАКАЗУЄМО:

 

1. Провести ІІ (регіональний) етап Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в професійно-технічних навчальних закладах (далі – Конкурс) у 2015/2016 навчальному році відповідно до Положення.   

2. Затвердити склад оргкомітету та журі ІІ етапу Конкурсу згідно з додатком.

3. Директорам професійно-технічних навчальних закладів забезпечити участь колективів у ІІ етапі та подати конкурсні матеріали до                                   1 березня 2016 року в навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

4. Журі ІІ етапу Конкурсу до 25 квітня 2016 року визначити переможців.  

5. Організаційному комітету Конкурсу:

здійснити організаційну роботу щодо підготовки та проведення                 ІІ етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в професійно-технічних навчальних закладах;

затвердити результати ІІ етапу Конкурсу;

забезпечити подання матеріалів переможців для участі у ІІІ етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в професійно-технічних навчальних закладах до Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України                                 до 28 квітня 2016 року;

підготувати матеріали для висвітлення кращого педагогічного досвіду  з організації фізичного виховання у професійно-технічних навчальних закладах області в засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаємо за собою.

 

                  

Т.в.о. директора департаменту                    Начальник відділення (філії)

                                   Г. Сопкова                                                            

 

З третього питання  порядку денного:

  1. Скласти та завірити облікові картки простіших спортивних споруд ПТНЗ в трьох примірниках (перший залишається в ПТНЗ, другий у міському (районному) відділі молоді та спорту, третій передається в обласне відділення Комітету фізичного виховання МОН).
  2. Скласти паспорти на спортивні зали ПТНЗ за формою, що додається також у трьох примірниках.
  3. Визначитись з наявними стрілецькими тирами та або скласти акт ліквідації, або скласти облікові картки.
  4. Скласти та надіслати до обласного відділення фізичного виховання  паспорт, реєстр та технічні характеристики на спортивні зали для включення до єдиного реєстру спортивних споруд України (форми додаються).

            Голова метод-об`єднання                                                  О. Гал