На Закарпатті змагаються державні службовці

24.09.2015

23 вересня 2015 року у спорткомплексі "Юність" відбулось офіційне відкриття XVII всеукраїнської спартакіади, участь в якому взяли заступник голови Закарпатської ОДА, керівник апарату Олександр Петік, начальник Закарпатського обласного відділення (філія) КФВС МОН України Іван Риляк, голова оргкомітету, заступник голови національного агенства України з питань державної служби Олександр Скопич, заступник голови оргкомітету, заступник міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан, заступник голови ФСТ "Спартак" Григорій Верзун, директор школи вищого корпусу державної служби Валентина Ковальчук, головний суддя спартакіади Анатолій Плєханов.

Завітали на спортивне свято і представники міжнародної європейської спільноти, яких привітали за старовинним народним звичаєм хлібом-сіллю. Консул Генерального консульства Угорщини в Ужгороді Ференц Варга та консул Генерального консульства Словацької республіки в Ужгороді пані Янка Буріанова побажали учасникам наснаги та спортивних досягнень, а також висловили думку, щоб до змагань активно долучалися міжнародні партнери України.

Представники всіх областей України з’їхались до найзахіднішого регіону, аби показати, що спорт та активний відпочинок - невід’ємна частина життя чиновників.

Нагадаємо, що держслужбовці розпочали свої виступи вже вчора. З самого ранку учасники мірялися силами у волейболі, настільному тенісі, футзалі, шахах та шашок. Примітно, що збірна чиновників Закарпатської області обіграла у футзалі угорських дипломатів, за що отримали призи від угорського консула та заступника міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції.

Варто зазначити, що у XVII всеукраїнській спартакіаді беруть участь 375 держслужбовців, які представляють 17 областей України. Змагання триватимуть до 25 вересня. Спортивні зустрічі розпочинатимуться кожного дня о 9:30.