До Дня фізичної культури та спорту іршавські ветерани зіграли у футбол

14.09.2015

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту на стадіоні «Авангард» у місті Іршава пройшла фінальна частина районного турніру з міні-футболу серед ветеранів присвячена Дню фізичної культури і спорту.

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту на стадіоні «Авангард» у місті Іршава пройшла фінальна частина районного турніру з міні-футболу серед ветеранів присвячена Дню фізичної культури і спорту. На полі зустрілися ветерани сіл Кушниця, Білки, Арданово та міста Іршава. З молодіжним азартом та жагою до перемоги, футболісти показали боротьбу на кожному клаптику поля – здавалося грають не ветерани, а молоді спортсмени.

У підсумку досвідчені спортсмени-ветерани продемонстрували наступні результати:

Іршава – Арданово – 4:3;

Білки – Кушниця – 0:0;

Іршава – Кушниця – 2:4;

Білки – Арданово – 0:2;

Арданово – Кушниця – 5:0;

Іршава – Білки – 3:0.

У результаті, перше місце посіли ветерани міста Іршави, друге місце за спортсменами села Арданово, а третіми стали ветерани-футболісти села Кушниці. Переможці нагороджені медалями, кубком та грамотами сектору молоді та спорту Іршавської РДА. Призери отримали кубки та грамоти. Кращим гравцем турніру визнано Дмитра Радя - футболіста з села Кушниця, якому вручили відзнаку «Кращий гравець» та відповідний диплом, – стверджують в Іршавській РДА.

Нагороджували переможців та призерів завідувач сектору молоді та спорту Іршавської РДА Андрій Данканич, голова районної федерації футболу Василь Попович та його перший заступник Іван Палінчак.