«Фестиваль спорту та здоров’я-2017» у м. Виноградів

31.05.2017

28 травня 2017 року в м. Виноградів на площі Миру відбулося масове спортивне дійство «Фестиваль спорту та здоров’я-2017» в рамках «Олімпійського дня». Під звуки олімпійського гімну України вихованці ДЮСШ винесли олімпійський факел і прапор. Відтак організатори спортивного свята привітали спортсменів, виноградівців та гостей міста зі стартом фестивалю.

Змагались з 18 видах спорту, а саме: легкоатлетичного забігу серед юнаків та дівчат 2011 р.н. та молодші, 2007 р.н., та молодші, 2000 р.н. та молодші, юніори та юніори 1999 р.н. та старші, ветерани 1967 р.н., волейболу, підтягування на турніку, вису на турніку, шахів, шашок, баскетболу 3х3, водного футболу, настільного тенісу, жонглювання м’ячем, пляжної боротьби, народного жиму, армрестлінгу, кікбоксингу, боксу, віджимання на брусах, перетягування канату.

Перемогу у забігу здобув Володимир Юрчук з Івано-Франківська. Переможець одержав грошову винагороду, фонд якої складав 5000 грн.

А насамкінець у рамках фестивалю відбувся масовий велозабіг, де перемогу та новий велосипед одержала Євгенія Меренич. 

Загалом у різних видах змагань фестивалю взяли участь понад 1000 учасників не тільки із Виноградівщини, але й з інших областей України та навіть із-за кордону.

Організаторами спортивного свята були Виноградівське районне представництво НОК України (Іван Боршош), Закарпатське обласне відділення НОК України (голова Іван Риляк), ГО «Молодіжний рух Виноградівщини» (Олег Більда).

Від Закарпатського обласного відділення НОК України  переможців та призерів спортивних змагань привітала та нагородила МСМК Габріелла Мателешко сертифікатами НОК України та олімпійською атрибутикою.

Голова Закарпатського відділення НОК України Іван Риляк висловлює щиру подяку Івану Боршошу за пропаганду здорового способу життя та олімпійського руху в області, а також за проведення такого масового заходу в найтеплішому містечку Закарпаття в м. Виноградів.