СДЮСШОР-1 Ужгород – переможець «Дитячої ліги» з гандболу

15.05.2017

12 травня в Ужгороді завершився 4-й фінальний тур чемпіонату області з гандболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2004–2005 років народження.

         Змагання проходили в 4 тури: два – до Нового року, два – після. Переможець змагань визначався за найбільшою кількістю очок, набраних у чотирьох турах.

 

                У змаганнях взяли участь: ДЮСШ Тячів (тренер Ю.Божук), ДЮСШ «Хуст-Нарцис» (І.Мазур), ДЮСШ Воловець (Т.Дужар), СДЮСШОР Берегово (К.Косоні), СДЮСШОР-1 Ужгород (О.Шукаль) та СДЮСШОР-2 Ужгород (Д.Беке).

                За підсумками найбільше очок набрала команда СДЮСШОР-1 Ужгород, яка за всі тури не програла жодної зустрічі і в останньому впевнено переграла: дівчат із Воловеччини – 13:2, берегівчанок – 23:4, молодших колег із СДЮСШОР-2 Ужгород – 15: 9 – і впевнено посіла перше місце. Другими стала дівчатка із СДЮСШОР-2 Ужгород, третє місце в ДЮСШ Воловець, 4-те – СДЮСШОР Берегово, 5-те – ДЮСШ Тячів, 6-те – ДЮСШ «Хуст-Нарцис».

           У переможців змагань хорошу гру продемонстрували Діана Шпонтак, Аліна Кравець, Олександра Боднар, Іра Бідьо, Альона Романчак.