м. Виноградів проводився чемпіонат Закарпатської області з вільної боротьби серед кадетів та кадеток 2000 р.н. та молодших

05.05.2017

На цих вихідних в м. Виноградів проводився чемпіонат Закарпатської області з вільної боротьби серед кадетів та кадеток 2000 р.н. та молодших.

 

В змаганнях прийняли участь 6 команд- 125 учасників. Ці змагання є відбірковими на чемпіонат України який відбудеться в м.Чернівці з 10 по13 травня. За результатами запеклої та безкомпромісної боротьби командні місця розподілилися таким чином:

1 командне – Виноградівський район: вибороли- 3 золотих, 4 срібних, 9 бронзових медалей.

2 командне – Тячівський район: вибороли- 4 золотих, 4 срібні, 7 бронзових медалей.

3 командне – м.Хуст: вибороли- 4 золотих, 4 срібні, 7 бронзових медалей.

4 командне – Хустський район.

5 командне – Мукачівський район.

6 командне – Іршавський район.

                За результатами змагань була сформована збірна Закарпаття для участі в чемпіонаті України.

             Також нещодавно вихованці Виноградівської ДЮСШ вдало приймали участь у Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях. А саме Кіральгазі Валентин на Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби у Литві за участі 9 країн у ваговій категорії 100 кг. виборов срібну нагороду.

               Також у Хмельницькому проводився Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на призи Павла Олійника за участі 3 країн, близько 350 учасників. Збірна команда Виноградівської ДЮСШ виборола 3 бронзові медалі: Мазур Сандра,  Дору Софія, Русанюк Олексій.

              Також приємна звістка прийшла до нас з Грузії де нещодавно проходив чемпіонат Європи з боротьби сумо, де вдало прийняв участь вихованець Виноградівської ДЮСШ Міндак Василь, який у ваговій категорії 70 кг. виборов бронзову медаль.