Змагання фінальної частини Чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2004-2005 р.р.н

18.04.2017

10 по 15 квітня 2017 року у м. Ужгороді проходили змагання фінальної частини Чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2004-2005 р.р.н

У змаганнях приймали участь команди ДЮСШ м. Тернівка, ДЮСШ м. Конотоп, ДЮСШ – 2 м. Київ, ДЮСШ м. Городенка, ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ та місцева СДЮСШОР з гандболу «Карпати». З перших днів змагань особливо виділялася команда «Стрімкий м’яч», яка показувала висококласну гру, злагоджені дії в нападі та захисті. Всі інші команди – були дуже рівні і до останнього дня ніхто не був впевнений , хто ж стане призером Чемпіонату України. Перший день ужгородки програли команді м. Конотоп  5 мячів. У другому поєдинку програли тернівчанкам 4 мячі. Третю гру – переграли гандболісток ДЮСШ -2 м. Київ 11:10. Дуже хотіли від квитатися за поразку із суперницями зональних змагань із м. Городенка (Івано-Франківської обл.), але трошки не хватило – поразка 16 :15. Оскільки , нажаль, у наших змаганнях не всі команди  поважають чесну і справедливу гру. Команда ДЮСШ м. Конотоп – дискваліфікована за підстави і всі попередні результати гри з даною командою були анульовані. Але всі інші команди, проявили себе максимально, показавши висококласну гру і волю до перемоги.

Тож на передостанній день ми мали надію на третє місце, адже Городенко, ДЮСШ-2 та Ужгород набрали одинакову кількість очок-2. І все могло в останній день вирішуватись за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів. Але вже в першій грі останнього дня ЧУ все стало на свої місця, Команда ДЮСШ-2 м. Київ переграла з різницею в 1 мяч дівчат з Тернівки. І в підсумку вийшла на другу сходинку, а тернівчанки впали на третю. Відповідно ДЮСШ Городенко – 4-і, а СДЮСШОРівки – 5-і.

Кращими гравцями кожної команди стали :

  1. Корякина Анастасія – ДЮСШ-2 м. Київ
  2. Братковська Марина – ДЮСШ м. Городенка
  3. Пойманова Надія – ДЮСШ м. Тернівка
  4. Корець Даря – ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ
  5. Шпонтак Діана та Брая Анастасія – СДЮСШОР м. Ужгород «Карпати».

Дівчата були нагородженні статуетками та грамотами.

А команди посіли відповідні місця:

5 місце – СДЮСШОР з гандболу «Карпати»

  4 місце – ДЮСШ м. Городенка

      3 місце – ДЮСШ м. Тернівка

      2 місце – ДЮСШ-2 м. Київ

      1 місце – ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ

СДЮСШОР з гандболу «Карпати» висловлює щиру подяку відділенню (філії) ФВС МОНУ в особі Риляка І.І., федерації гандболу Закарпаття а саме Бухлаку Ю.Ю., управлінню у справах молоді та спорту (Ерфан В,Й.) за надання проведення змагань на високому професійному рівні та за чудові призи.