#OlympicLab крокує Закарпаттям

07.04.2017

Цього разу всеукраїнський проект завдяки Закарпатському обласному відділенню НОК України завітав до Ужгорода, у НВК «Престиж».

Сьогодні в м.Ужгогоді у Всесвітній день здоров’я  учні першого класу НВК «Престиж» провели урок-семінар щодо здорового способу життя, один із модулів #OlympicLab не лише зі своїм учителем фізкультури Оксаною Чистяковою, а й із дворазовою учасницею Олімпійських ігор зі сноубордингу, срібною призеркою всесвітньої Універсіади Анноюмарією Чундак, начальником обласного відділення (філії) КФВС МОН України, майстром спорту Іваном Риляком, провідним спеціалістом, спеціалістом І категорії Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України  та членами виконкому НОК України.

 

Гості вручили дітям м’ячі, скакалки, футболки, блокноти, ручки, щоденники, календарі, літературу на олімпійську тематику та сфотографувалися на згадку.

 

 

 

Директор НВК «Престиж» Наталія Гриценко та представники батьківського комітету щиро подякували за подарунки та співпрацю, а Іван Іванович зазначив, що цей захід десь символічно збігся з Міжнародним днем спорту та Всесвітнім днем здоров’я на благо миру та розвитку. І якщо дорослі спільними зусиллями робитимуть усе, щоб діти побільше рухалися, займалися спортом, то в нас молоде покоління виросте здоровим та щасливим