Кубок Василя Раца з міні-футболу серед юнаків 2006р.н.

24.03.2017

23 березня 2017 року у Виноградові відбувся фінал з міні-футболу на Кубку Василя Раца (заслуженого майстра спорту СРСР, срібного призера чемпіонату Європи з футболу 1988 року, учасника чемпіонатів світу з футболу  1986 та 1990 років, багаторазового чемпіона СРСР та Кубка СРСР).

З кожним роком рівень його організації зростає. В турнірі взяли участь команди з м.Виноградів, м.Ужгород, м.Хуст, м.Берегова, Тячівського, Свалявського, Виноградівського, Берегівського, Хустського, Іршавського та Ужгородського районів всього 16 команд області. Команди з різних районів Закарпаття зустрілися на спортивних майданчиках зі штучним покриттям у Виноградові, В.Ком’ятах, Королеві і Вилоку.

Варто зазначити, що перед фінальним поєдинком турніру, товариську зустріч на полі спортивного майданчика Виноградівської ЗОШ №8 провели ветеранські команди Василя Раца та його одноклубника по київському «Динамо», нестримного бомбардира Ігоря Беланова заслуженого майстра спорту СРСР, володаря «Золотого м’яча» найкращого футболіста Європи 1986р., срібного призера чемпіонату Європи з футболу 1988 року, учасника чемпіонатів світу з футболу  1986 та 1990 років, багаторазового чемпіона СРСР та Кубка СРСР. Тож завершення турніру за участі легенд українського футболу стало справжнім святом для численних уболівальників найпопулярнішої спортивної гри.

 

Результати  Кубку Василя Раца з міні-футболу:

І місце ДЮФК «Олімп» (м. Ужгород)

ІІ місце ДЮСШ «Сільце»

ІІІ місце В.Ком’ятівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

На нагороджені були присутні голова районної ради Виноградова, голова федерації футболу Виноградова, президент клубу «Севлюш», начальник Закарпатського обласного відділення КФВС МОН України,представник осередку Закарпатського обласного відділення НОКУ в м.Виноградово.  

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями  та грамотами. Всі учасники змагань від Закарпатського обласного відділення НОК України отримали сувенірну продукцію на олімпійську тематику (блокноти, ручки, щоденники, книги, майки, значки, календарі), а також голова відділення Іван Риляк вручив подяку та цінний подарунок Василю Рацу та Ігорю Беланову від НОК України.