21 березня відбулась семінар-нарада з керівниками регіональних відділень Національного олімпійського комітету України

22.03.2017

В Олімпійському домі під головуванням президента НОК Сергія Бубки 21 березня відбулась семінар-нарада з керівниками регіональних відділень Національного олімпійського комітету України, в якій взяв участь Іван Риляк (голова Закарпатського обласного відділення НОК України, начальник Закарпатського обласного відділення КФВС МОН України). 

Головний олімпієць країни зазначив, що попри різні труднощі Національний олімпійський комітет продовжує повноцінно виконувати заявлені програми та фінансові зобов'язання.

Президент Олімпійського комітету також нагадав, що до старту ХХІІІ зимових Олімпійських ігор в Пхьончхані залишилося менше року і закликав усіх керівників обласних олімпійських осередків надати максимальне сприяння у підготовці спортсменів до найпрестижніших зимових стартів чотириріччя.

В рамках засідання були підведені підсумки роботи відділень у 2016 році за рейтинговими показниками, обговорені основні напрямки організації роботи осередків у поточному році, ключові заходи, зокрема партнерські проекти та нововведення щодо їх організації в 2017 році, одним із яких є Всеукраїнський конкурс телевізійних програм «Світ спорту».

Учасники наради розглянули шляхи підвищення ефективності взаємодії Комісій НОК, Виконавчої дирекції НОК та відділень, а також співпраці Комітету Фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки з Національним олімпійським комітетом та співробітництва регіональних підрозділів організацій в областях.