Чемпіонат України з баскетболу Перша ліга групи «Захід»

06.02.2017

В Ужгородському СК Юність 04-05 лютого відбувся перший тур другого кола з баскетболу. БК Ужгород приймав одного з фаворитів Чемпіонату БК Старлайф м.Чернівці. В складі чернівецької команди виступають досвідчені гравці, які відчули смак Суперліги, отже ігри за всіма прогнозами мали бути напрочуд цікавими.

В суботу Чернівецька команда з перших секунд заволоділа ініціативою і повела в рахунку 10 очок, але влучні трьохочкові кидки Антона Іванини та Сергія Слободянюка повернули інтригу в групі і перша чверть залишилась за господарями 17-16. Друга черть пройшла в рівній боротьбі в підсумку на перерву пішли за рахунку 39-39.
В другій половині господарі з перших секунд застосували пресинг, до якого не були готові суперники і потрохи збільшували відрив. В четвертій чверті відрив сягнув 17 і очок і ужгородці впевнено довели гру до перемоги 95-81. Іванина
Перша половина другої гри відбулась за схожим сценарієм на перерву пішли за рахунку 39-41, але після перерви господарям не вдалося відірватися в рахунку і рахунок був рівний до останньої хвилини зустрічі, але в кінцівці більш поталанило Буковинський команді в підсумку 79-85 на користь БК Старлайф.
Олександр Зубковський граючий тренер команди: поперше хочу подякувати вболіваникам за чудову підтримку, дуже приємно дивитись, коли цілі сім'ї приходять з маленькими дітьми на наші ігри. По самій грі: якщо в першій грі в нас було бажання, ми повністю виграли підбір, припустили мінімальну кількість втрат,то в другій все це за нас зробили наші суперники. Знаємо наші помилки, де не допрацювали, в майбутньому намагатимемося більш не повторювати, адже дуже не приємно програвати в самій кінцівці перед своїми вболіваниками.
Наступний тур вже цієї суботи відбудеться в м. Кам'янець -Подільський.

Закарпатське обласне відділення (філія) КФВС МОН України