27 листопада відбулися фінальні поєдинки турніру пам’яті Володимира Югаса

28.11.2016

27 листопада, добіг свого завершення XV міжнародний дитячий турнір пам’яті арбітр ФІФА Володимира Югаса серед гравців 2006 року народження та молодших.

З самого ранку розпочалися поєдинки в групах за місця, після яких стало зрозуміло, хто за яке місце буде боротися в завершальній грі турніру. Увага більшості глядачів була прикута до спорткомплексу “Юність”, де грали лідери.

У першій групі ужгородський “Зінедін” мінімально поступився словацькому “Земпліну” та київському “Арсеналу-2” і припинив боротьбу за медалі. У грі за п’яте місце з КЗ ДЮСШ Блохіна, Беланова-2 (Вінниця) підопічні Яромира Лободи швидко вийшли вперед та не змогли втримати перевагу, пропустивши за декілька хвилин до кінця. У серії пенальті кращими були вінницькі футболісти.

СДЮСШОР Ужгород першу свою гру зіграв внічию з КЗ ДЮСШ Блохіна, Беланова-2 (Вінниця), а в другій зустрічі за п’ять хвилин провів три голи у ворота InBev-Полісся Житомир і очолив свою групу, що давало їм право зіграти у фіналі. У битві за “золото” підопічні Володимира Шоляка зійшлися із словацьким Земпліном. Гра проходила за рівної боротьби, а долю матчу вирішив Ігор Бойчук, який ударом зі штрафного з семи метрів приніс ужгородській команді перемогу у цьому турнірі.

Фаворит із Великого Березного став сьомим, перегравши в останньому матчі Явір-Олімп із Сміли. У поєдинку за одинадцяте місце мукачівці тільки в серії пенальті перемогли свалявське Сузір’я.

  

В окремих номінаціях нагороди отримали:

Кращий воротар – Олександр Левковський («InBev-Полісся» Житомир)
Кращий захисник – Юрій Вашкеба СДЮСШОР Ужгород)
Кращий півзахисник – Євген Гарбадин («Зінедін» Ужгород)
Кращий нападник – Блазей Моравчік (MFK«Zemplin» Mikhalovce (Sk))
Кращий бомбардир – Богдан Дзіль (КЗ ДЮСШ Блохіна, Беланова (Вінниця))
Кращий гравець – Дмитро Гибало («Арсенал» (Київ))

Команди-призери організатори змагання Олександр Роман, Василь Орос та Володимир Мухлинін нагородили грамотами, а також Арсенал-2 Київ отримав кубок і бронзові медалі. MFK«Zemplin» Mikhalovce – кубок і срібло. Чемпіонський кубок і золоті медалі вручили ужгородському СДЮСШОР.