OlimpicLab

12.11.2016

Бути олімпійцем – це і якісне та збалансоване харчування

Закарпатське обласне відділення НОК реалізувало один із модулів програми OlimpicLab, яка покликана поширювати олімпійську освіту в навчальний процес загальноосвітніх шкіл.

Цього разу зі змістовою частиною заходу ознайомилися учні загальноосвітніх шкіл та училища. Він відбувався на базі Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування. Місце зустрічі обрали невипадково. Адже тут не лише є всі умови для занять спортом та вихованці закладу постійно посідають призові місця з різних видів спорту в обласних змаганнях, а і якісно готують відповідних фахівців – кухарів, кондитерів, офіціантів...Віктор Кощак, директор училища, розповів про заклад, який очолює.

Наталія Павлівна, викладач, котра спеціалізується на питаннях екології харчування, поінформувала юнаків  і дівчат про якісну їжу та особливості її приготування. Ведуча заходу Оксана Пехньо, стипендіат  Закарпатського обласного відділення НОК України, супроводила виступ відповідними слайдами та подарувала учням пам’ятні сувеніри від Національного олімпійського комітету. Ян Черней, тренер збірної України зі сноубордингу, поділився враженнями про харчування олімпійців.

По завершенні заходу присутні сфотографувалися напам’ять, а І.Риляк нагородив В.Кощака цінним подарунком за популяризацію олімпійських ідей та високі спортивні успіхи вихованців училища.