Чемпіонський титул із баскетболу 67-ої спартакіади УжНУ – в інженерів!

27.10.2016

Найбільший виш Закарпаття, у якому навчається близько 14 тисяч студентів, дотримується своїх спортивних традицій. Так, у жовтні були проведені змагання з баскетболу серед чоловічих команд у залік 67-ої спартакіади ДВНЗ «УжНУ»

             Як повідомив завідувач кафедри фізичного виховання Іван Маріонда, у змаганнях узяло участь 13 команд і близько 130 студентів. На першому етапі за результатами жеребкування всі команди були поділені на 4 підгрупи. Ігри відбувалися в спортивній залі УжНУ на вул. Українській та на завершальному, ключному етапі, – у спортивному комплексі «Юність». У півфінальній та фінальній частинах змагань призові місця виборювали збірні команди інженерно-технічного й економічного факультетів, факультету туризму та міжнародних комунікацій і природничо-гуманітарного коледжу.

              У півфінальних поєдинках команда інженерно-технічного факультету обіграла економічний факультет, а природничо-гуманітарний коледж переміг команду туризму та міжнародних комунікацій.
Найбільш видовищним був двобій у фінальній частині команд-лідерів, а саме інженерно-технічного факультету і коледжу. За результатами цього поєдинку, чемпіонський титул із баскетболу 67 спартакіади УжНУ виборола команда інженерно-технічного факультету.

               Нагородження команд переможців студентських змагань із баскетболу проводив завідувач кафедри фізичного виховання Іван Маріонда та інструктор-методист обласного відділення (філії) комітету фізичної культури і спорту МОН України Анатолій Плєханов.

   

              За багаторічною спортивною традицією команда інженерно-технічного факультету, підсилена кращими баскетболістами вишу, буде представляти ДВНЗ «УжНУ» на Всеукраїнських студентських іграх.