Міжнародний турнір з гандболу серед дівчат 2002-2003 р.н., присвячений пам’яті почесних працівників гандболу Закарпатської області

26.09.2016

23-25 вересня в Ужгороді (СК «Юність») проходив міжнародний турнір з гандболу серед дівчат 2002-2003 р.н., присвячений пам’яті почесних працівників гандболу Закарпатської області. Цим турніром вшановується пам'ять колишніх директорів СДЮСШОР з гандболу Юрія Баша та Юрія Телепанича та завуча Йосипа Швінгули, а також начальника команди ГК «Карпати» Іщенко Володимира.

На відкриття турніру завітали ужгородський міський голова Богдан Андріїв, генеральний консул Словаччини в Україні Станіслав Обіцкі, начальник управління молоді і спорту Віталій Ерфан, дружина Юрія Телепанича - Наталія, а також віце-президент ФГУ та президент ФГ Закарпаття Олександр Ледида, який вручив торти кожній команді.

Спортсменки потішили вболівальників яскравою грою. Боротьба тривала у кожному поєдинку. А результати змагань такі: м. ЛЬВІВ -1 місце, СДЮСШОР -1 м.Ужгород -2 місце, Ювента м. Міхайловце - 3 місце, СДЮСШОР-2 - 4 місце, м.Київ - 5 місце, м.Краснік Польща - 6 місце, м. Бровари - 7 місце.

Кращими гравчинями у складі ужгородок стали Гававка Анна та Вішколц Вікторія (СДЮСШОР 1) та Петрів Аліса і Фучко Вероніка (СДЮСШОР 2).

Нагадаємо, що турнір пройшов за підтримки управління молоді та спорту ОДА, Закарпатське обласне відділення (філія) КФВС МОН України в Закарпатській області, міському центру здоров'я населення «Спорт для всіх» та за підтримки Федерації гандболу Закарпатської області.