Настільний теніс

07.06.2016

Нарешті в області відновлено традиційний турнір з настільного тенісу пам’яті Михайла Мегеша, який не проводився вже два роки.

5 червня в спортивному комплексі «Юність» зібрались 86 тенісистів. Нагадуємо, що Михайло Мегеш майже 30 років очолював обласну федерацію настільного тенісу. Тому не дивно що турнір його пам’яті відкрив нині діючий голова федерації Василь Маркович. Учасників змагань тепло привітав син М.Мегеша теж Михайло, а присутній в залі онук – Михайлик, сподіваємося на все життя запам’ятає, якою поважною людиною був його дідусь.

Серед жінок очікувано перемогла Вишневська Світлана, на другому місці – Коваленко Валентина, на третьому – Аванасева Світлана.

Серед чоловіків молодшої вікової групи (до 39 років) перемогу здобула Бутко Тетяна – з Ужгорода (це не помилка, правила дозволяють), на другому місці – Чужа Юрій та на третьому Карабіньош Петро.

В категорії 40-59 чоловіки на першому місці – Гуцканюк Олександр, на другому місці – Біров Іван, а на третьому Стой Михайло .

Кращим серед ветеранів став Островський Віктор, другим – Пацюк Олександр і третім Станканинець Василь. 

Нагородили призерів голова федерації настільного тенісу Василь Маркович та провідний спеціаліст Закарпатського обласного відділення КФВС МОН України Юрій Захаров.