Зустріч з видатним спортсменом – рекордсменом світу, срібним призером Олімпійських ігор 1988р. в Сеулі, майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики Рудольфом Поварніциним

02.06.2016

В Закарпатському обласному відділенні КФВС МОН України пройшла зустріч з видатним спортсменом – рекордсменом світу, срібним призером Олімпійських ігор 1988р. в Сеулі, майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики Рудольфом Поварніциним.

Рудольф Поварніцин спеціально приїхав в Закарпатську область щоб взяти участь в заходах Олімпійського дня – в т.ч. пів марафоні та велопробіги за маршрутом Ужгород-Пречин присвяченому легендарному листоноші Федору Фекеті та Дню міста Перечин.

На зустрічі в Закарпатському обласному відділенні КФВС МОН України  Рудольф поділився своїми здобутком в громадській роботі і планами на майбутнє. Начальник відділення Іван Риляк щиро привітав уславленого спортсмена, розповів про роботу Закарпатському обласному відділенні КФВС МОН України про заходи Олімпійського дня та вручив Рудольфу пам’ятні подарунки.