Міжнародний півмарафон та вело-пробіг за маршрутом Ужгород-Перечин приурочений 120-ти річчю першої Олімпіади сучасності та Дню міста Перечин

31.05.2016

За програмою Всеукраїнського олімпійського дня в Закарпатській області проведено Міжнародний півмарафон  та вело-пробіг за маршрутом Ужгород-Перечин приурочений 120-ти річчю першої Олімпіади сучасності та Дню міста Перечин.

     На сайті півмарафону зареєструвались 37 учасників, ще 12 бажаючих зареєструвались безпосередньо на місці старту. Найстаршому учаснику виповнилось 58 років, а наймолодшому – 18 років. Діти та юнаки змагались на першому етапі пів марафону – до межі міста Ужгород.

За важких погодних умов – спека понад тридцять градусів, перемогу святкував Орест Баб’як з Ужгорода з досить непоганим часом 1:23,24 на дистанції 22 км. 195м.. На другому місці Ростислав Карташов зі Львова, на третьому Андрій Іванов – Ужгород. Серед жінок на першому і другому місці представниці м.Мукачево Андріана Рошко і Георгіна Кондур відповідно. На третьому – Ольга Лошевська зі Львова.

Серед ветеранів старші за 50 років кращим був Дмитро Ваниш з часом 1:40,37. На другому місці наш гість з Польщі Марек Крауз, а третім призером став консул Угорщини в Ужгороді Ласло Віда.

Кількість учасників велопробігу сягала понад 50 учасників різного віку. 

Фінішували учасники на центральній площі міста Перечин біля пам’ятника листоноші Федору Фекеті, а глядачами були майже всі мешканці, що зібралися на свято Дня міста на центральній площі.