17 традиційний турнір з художньої гімнастик «Сакура Закарпаття»

08.04.2016

В турнірі «Сакура Закарпаття» крім місцевих спортсмені взяли участь і представниці з Рівного та Хмельницького. Крім регіональної Федерації, серед організаторів 17-го турніру — Закарпатське обласне відділення (філія) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Закарпатське обласне відділення НОК України.  З матеріальним забезпеченням допомогли ТЦ «Дастор» і згуртований батьківський комітет.

Зірками змагань, безперечно, були Віолетта Марченко, Олександра Плеша. Остання викликала палкі оплески при виконанні показового виступу у вправах без предметів. Перед підбиттям підсумків дві веселі тітоньки Веселинка та Сміщинка провели зі спортсменками гомінку розважальну програму з конкурсами і естафетами. Далі пройшов заключний парад і нагородження переможців, у якому взяв участь представник облпрофради Владислав Кушнірчук. Відзнаки діставали у вигляді медалей та пакунків із подарунками.

         Приємною була загальна атмосфера спортивної фієсти. 17-й турнір регіональної Федерації художньої гімнастики «Сакура Закарпаття» повністю вдався. З цим щиро вітаємо організаторів, учасників, батьків і всіх гостей турніру.