Турнір пам’яті Валерія Онуфера

01.03.2016

Черговий турнір із міні-футболу, організований ФФЗ, приніс нову порцію яскравих поєдинків та бурхливих емоцій. Проведення змагань пам’яті видатного закарпатського арбітра Валерія Онуфера вже стало доброю традицією.

Цьогоріч 1-й зал спорткомплексу «Юність» приймав 9 колективів, які виявили бажання помірятися силами між собою. Змагання проводились у форматі: три групи по три команди в кожній. До плей-оф виходять колективи, що посіли 1-ше та 2-ге місця. За результатами жеребкування дві команди-щасливчики потрапляли напряму до півфіналу. Інші ж дві пари визначали, хто достойний стадії 1/2 фіналу турніру.

У вирішальній грі турніру гравці «Стандарту» з перших хвилин гри помчали в атаку. Як підсумок – із інтервалом у кілька хвилин забили цілих три м’ячі, оформивши тим самим комфортну перевагу. Проте гру ще не зроблено. Принаймні так вважали гравці «Вопака», які відквитали два голи та мали шанс кілька разів забити й третій. Інтрига трималась до останнього, але «Стандарт» усе ж зумів утримати переможний рахунок – 3:2.

Присутня на змаганнях дружина покійного Валерія Георгійовича Тетяна Онуфер зізналась: тішить, що подібний турнір регулярно проводиться не лише на Закарпатті, а й в інших регіонах. «Мені дуже приємно, звісно, що турнір уже не перший рік проводять на високому рівні. причому не тільки в Ужгороді. Подібні змагання влаштовують і у Львові. Я бувала там кілька разів. Насправді дуже вдячна за організацію змагань».