Закарпатець Анатолій Герей представить Україну на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро

17.02.2016

Сьогодні до нас завітав Анатолій Герей – чемпіон світу з фехтування, який представить Україну на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

Чоловіча збірна України завоювала путівку на Олімпіаду в Ріо Жіноча збірна України з фехтування на шпагах зуміла в останній момент завоювати ліцензію на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро в командних змаганнях. На останньому ліцензійному Кубку світу в столиці Аргентини Буенос-Айресі Яна Шемякіна і компанія зайняли четверте місце, завдяки чому піднялися на сьоме місце в рейтингу шпагових команд, - пише Кореспондент.нет.

Зазначимо, що в чоловічій шпазі українська збірна була на другому місці перед останнім ліцензійним Кубком світу у Ванкувері і підтвердила свій високий статус, посівши третє місце. На шляху до півфіналу наші хлопці обіграли США і Німеччину, а в матчі 1/2 поступилися Казахстану. У матчі за бронзу Анатолій Герей, Дмитро Карюченко, Богдан Нікішин та Максим Хворост обіграли Естонію з рахунком 23:21.

Начальник Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Риляк І.І. разом із начальником відділу Молнаром М.В. побажали йому достойно представити Україну на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.