Проведено засідання комісії «Олімпійська освіта і культура»

29.01.2016

27 січня 2016 року в спорткомплексі «Юність» проведено засідання комісії  «Олімпійська освіта і культура». У роботі комісії взяв участь начальник Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Риляк І.І.

Розглянуто пропозицію відомого в краї колекціонера Аркадія Гендлера влаштувати у фоє спорткомплексу «Юність» виставки автографів видатних спортсменів – чемпіонів світу та олімпійських ігор. До речі, колекція Аркадія Гендлера отримала у минулому році сертифікат Книги рекордів України. Терміном проведення виставки визначена друга декада березня.

Позитивне рішення отримала також пропозиція обласного клубу філателістів імені Федора Фекети щодо проведення в Ужгороді відкритої регіональної виставки « Олімпфіл-2016» за участю зарубіжних експонентів в день відкриття ХХІ Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.

Урочисто вручено посвідчення члена обласного відділення НОК України тренеру з фехтування Сергію Горецькому, який докладно розповів в інтерв’ю обласному телебаченню у телепрограмі «Спрт-тайм» про хід підготовки члена збірної України Анатолія Герея до участі в Олімпійських іграх 2016 року.