Активно відпочивають школярі району

20.01.2016

Дирекція Хустської ДЮСШ разом з тренерами-викладачами було розроблено активний відпочинок школярів району під час зимових канікул. На початку зимових канікул було нагороджено десять кращих спортсменів та тренерів ДЮСШ та району медалями та цінними призами.

До нагородження активно підключилися депутат обласної ради Володимир Шимоня та депутат міської ради Ерік Шимоня.

Першими розпочали змагання серед учнів відділення боротьби та легкої атлетики. Юні борці не лише змагалися на килимі, але й показували свою загальну фізичну підготовку. У програму входило підтягування, віджимання, стрибки з місця, кидки набивного м’яча та вправа на мосту. Серед юнаків 1998-2004 р.н. переможцем став Артур Букович, на другому місці Володимир Стерляніков, Михайло Плешинець на третьому місці. Софія Соя перемогла серед дівчат. Неоніла Міхей на другому місці. Всі учасники та призери нагородженні майками, бейзболками та буклетами 60 років Хустської ДЮСШ.

Легкоатлети змагалися у багатоборстві, де у програму входило стрибки у довжину з місця, потрійний стрибок з місця, скакалка 30 сек. Серед дівчат перемогу здобула Віталіна Бігарій. На другому місці Анастасія Рішко. Бронзова призерка Олександра Герц. Серед дівчат 2002-2003 р.н. перемогу здобула Вікторія Баняс. Срібною призеркою стала Андріана Марюнич. На третьому місці Анастасія Гончарова. Серед дівчат 1999-2000 р.н. чемпіонкою стала Ірина Косик. На другому місці Дарина Морозова. На третьому Діана Волощук. Серед молодших юнаків чемпіоном став Віталій Ковач. Дмитро Волтер срібний призер. Серед юнаків 2002-2003 р.н. чемпіоном став Василь Кеню. Срібний призер Богдан Гелеван. На третьому місці Ігор Січ. Серед юнаків 1999-2000 р.н. чемпіоном став Едуард Павлишиенць. На другому місці Микола Подолев. Бронзовий призер Гліб Шевченко.

За рахунок батьків придбано медалі та грамоти.

У змаганнях з волейболу взяло участь чотири команди дівчат з Нанківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Перемогу здобули дівчата Нанківської ЗОШ (тренер-викладач Ангеліна Гангур)

Відділення тенісу провело змагання серед наймолодших тенісистів до 10 та 12 років. Микола Сухиняк здобув перемогу серед юнаків до 10 років. Олександр Кузьма нагороджений срібною медаллю. Василь Матіщак став третім призером.

Серед юнаків до 12 років святкував перемогу Роберт Василькун. Юрій Келемен став другим, Іван Ларіван – третім. Всі учасники нагороджені солодкими призами.

9 та 10 січня ц. р. наші вихованці взяли участь у фінальних змаганнях у місті Ужгороді у спорткомплексі «Юність» серед юнаків 2003-2004 р.н. та дівчат 2000 р.н. Команда юнаків була сформована з юнаків сіл Ізи та Олександрівки, де працюють відділення Хустської ДЮСШ. Першу гру юнаки програли 1:3. Другу гру обіграли мукачівців з рахунком 2:0 і здобули перемогу над командою Берегівської ДЮСШ з рахунком 1:0. У боротьбі за бронзові медалі приграли команді міста Мукачева 0:2 і залишились на четвертому місці. Ярослав Левко с. Іза забив усі чотири голи. Богдан Сомош був кращим воротарем серед юнаків. Дівчат готував тренер-викладач Ізай Василь. Дівчата зіграли три ігри в нічию з Іршавою, Ужгородом та Перечином і програли виноградівкам з рахунком 0:1 і залишилися на п’ятому місці. Дарина Рошинець нагороджена спеціальним призом як кращий воротар турніру. Євгенія Деяк включена у склад збірної області. Участь команд юнаків та дівчат відбулася завдячуючи управління освіти Хустської РДА, які виділили автобус. Всі учасники обласного турніру нагороджені солодким призами. Всім учасникам було організовано харчування.

У п’ятницю, суботу та неділю буде проведено на базі Хустської ДЮСШ 22-ий турнір пам’яті братів Філаків з футболу. Запрошуємо юнаків та дорослих взяти участь у даних змаганнях.

Василь Деяк, директор Хустської ДЮСШ