Міжнародний турнір з баскетболу серед ветеранів

18.01.2016

В Мукачеві 15-17 січня 2016р. пройшов традиційний вже дев’ятий, новорічний Міжнародний турнір з баскетболу серед ветеранів за участі 18 команд з Австрії, Словаччини, Литви, Латвії та областей України.

Учасників з Новим роком, Різдвом та відкриттям турніру тепло привітали: засновник турніру, колишній мер міста Золтан  Лендел, голова Закарпатської обласної асоціації ветеранів спорту Юрій Захаров і організатор турніру, президент Мукачівського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс» Сергій Фільбаба. Всі команди-учасники отримали новорічні подарунки та яскраві календарі Мукачівського баскетбольного клубу на 2016 рік.

            Чоловічі команди були розділені на дві вікові категорії. В категорії сорок п’ять років і старші перемогла команда господарів – клуб «Імпульс» Мукачево, на другому команда міста Київа, на третьому ветерани-баскетболісти Кривого Рогу.

Серед «молодших», але старших за сорок років, перше місце здобула команда м.Дрогобич (Львівська область), на другому ветерани м.Рига (Латвія) і на третьому команда м.Луцьк.   

Серед жінок перемогу святкувала також команда організаторів турніру – Мукачівського «Імпульсу», на другому м.Пряшев (Словаччина), на третьому – збірна міста Київа.