Всеукраїнський турнір ветеранів з волейболу Івана Скрябіна.

11.12.2015

У спортивному комплексі «Закарпаття» м. Берегово 20-22 листопада пройшов Всеукраїнський турнір ветеранів з волейболу на Кубок першого на Західній Україні майстра спорту з волейболу Івана Скрябіна.

Цього року турнір був присвячений 65-ти річчю утворення спортивного товариства «Колос».

В урочистій обстановці змагання відкрив олімпійський чемпіон, голова Всеукраїнської ради ветеранів волейболу Володимир Іванов.

Учасників турніру привітали заступник мера міста Берегова Ольга Бізіля, провідний спеціаліст обласного відділення КФВС МОН України Юрій Захаров і безпосередній «винуватець» - Іван Іванович Скрябін.

В напруженій боротьбі перемогу серед жіночих команд здобула команда «Світанок» - Львів, на другому місці Львівська «Галичина», на третьому – «Лібер» з міста Біла Церква Київської області.

Перше місце в турнірі чоловічих команд зайняла команда «Галичанка» з м. Чернівці, на другому місці – «Діброва» Тячівського району та на третьому – команда «Олімп» з м. Рівне.

Переможці турніру отримали кубки від Асоціації ветеранів спорту України, а всі учасники пам’ятні подарунки від  товариства «Колос».