15 жовтня 2015 року відбулося урочисте відзначення 30-річчя створення Воловецької дитячо-юнацької спортивної школи

27.10.2015

15 жовтня 2015 року відбулося урочисте відзначення 30-річчя створення Воловецької дитячо-юнацької спортивної школи.

На святі булим присутні голова районної держадміністрації Рогова В.Є., голова селищної ради Панасович В.В.,  представник  відділу освіти Соловій В.М., начальник сектору  молоді та спорту Косач О.Ф., тренери та вихованці ДЮСШ.  Серед запрошених гостей були Кравець В.І., ветеран педагогічної ниви, колишній тренер з волейболу.  Справжнім сюрпризом свята був приїзд  ветерана спорту, колишнього капітана київського  ФК «Динамо», заслуженого майстра спорту В. Ю. Турянчика, який привітав юних вихованців школи та їхніх наставників з ювілейною датою, побажав  вагомих успіхів та високих  досягнень. 

        Директор ДЮСШ  Русин Н.І.  розповіла про розвиток спортивної школи та досягнення  вихованців. 

        Голова райдержадміністрації Рогова В.Є.  нагородила тренерів ДЮСШ  грамотами  райдержадміністрації  за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток спорту  Воловеччини. 

З вітальним словом виступив головний спеціаліст   Закарпатського обласного відділення (філії) КФВС МОН України  Плеханов А.М.  нагородив Русин Н.І. грамотою та цінними подарунками. В. о. директора  обласної ДЮСШ  Іванко В.В. привітав усіх присутніх  з  ювілеєм.   Вихованці ДЮСШ були нагороджені грамотами відділу освіти райдержадміністрації та солодкими подарунками від спонсорів.