II Міжнародний турнір з міні-футболу «Дитячі мрії».

26.10.2015

На штучних майданчиках спорткомплексу "ZINЕDINE" пройшли завершальні ігри турніру "Дитячі мрії". У суботу команди відіграли останні матчі першої групової стадії, і відграли другий етап змагань.

Вже у неділю зранку розпочалися стикові матчі плей-офф за результатами яких, футбольні клуби боролися за підсумкове місце на цьому турнірі.  Закарпатські команди виступили по-різному: 9 і 21 місця Мукачева, 20 і 2 СДЮСШОРа, 14 і 5 Зінедіна, 8 у свалявського Сузіря. В обидвох півфіналах лише за допомогою серії пенальті вдалось визначити сильнішого - ними стали "Іллічівець" та СДЮСШОР.
        "Зінедін" (сині) через прикру поразку від "Іллічівця" не зміг поборотися за найвищі нагороди і тому задовольнився лише пятим місцем, здолавши київський "Адреналін". У матчі за третю сходинку "Зірка" перемогла львівські "Карпати". 

У фіналі тривала напружена боротьба, де ніхто не хотів поступатися. В основний час була зафіксована нічия, тож гравці обох команд, у другому матчі підряд, змушені були пробивати шестиметрові удари. На цей раз влучнішими були гості з Іллічовська, які стають чемпіонами другого міжнародного турніру "Дитяча мрія" серед гравців 2008 р.н..
       Церемонію нагородження проводив голова оргкомітету змагань Олександр Федорович Роман, який відзначив партнерів турніру Євроконтинет та TeamWear. Також була високо оцінена робота органзіаторів турніру Володимира Мухлиніна та Василя Ороса.

Далі отримали нагороди кращі футболісти у номінаціях:

кращий воротар - Марк Голенков ("Зірка" Київ)

кращий захисник - Андрій Домасов ("Іллічівець" Іллічовськ)

кращий півзахисник - Олександр Куляк ("Карпати" Львів) 

кращий нападник - Адам Лабо (CFT "Academy")

кращий бомбардир - Іштван Пфайфер ("Зінедін" Ужгород)

кращий гравець турніру - Микита Боднар (СДЮСШОР Ужгород)
      Після цього було вручено бронзові медалі та кубок "Зірці" з Києва. Ужгородські СДЮСШОРівці отримали срібло. Чемпіонський кубок і золоті нагороди дістали юні футболісти "Іллічівця".