Спартакіада держслужбовців: відомі імена переможців

28.09.2015

У п’ятницю, 25 вересня, у спорткомплексі «Юність» відбулось офіційне нагородження та закриття всеукраїнської спартакіади державних службовців.

Змагання проходили в Ужгороді впродовж кількох днів (з 23 по 25 вересня). Участь у XVII спартакіаді взяли 375 держслужбовців, які представляють 17 областей України. Учасники мірялися силами у волейболі, настільному тенісі, футзалі, шахах та шашках.

За результатами змагань збірна команда Закарпаття посіла друге загальнокомандне місце, обійшовши команду з Хмельницька та поступившись спортсменам з Запоріжжя.

У настільному тенісу перемогу святкувала збірна Кіровоградської області, вслід за нею розташувалась – Хмельницька. Треті – спортсмени Закарпатської області. Нашу команду представляли Богдана Буц (13 місце) та Федір Халак (1 місце).

У шашках найсильнішими виявились чиновники Хмельницької області, другі – вінницькі спортсмени, на третій сходинці п’єдесталу розташувались представники Сумської збірної. Виступали за команду Закарпатської збірної Василь Свида (18 місце) та Віта Копинець (9 місце).

У боротьбі за «золото» з шах тріумфувала команда Сумської області. Другою завершила змагання збірна Житомирщини, а трійку призерів замкнули спортсмени, що представляли Миколаївську область. За команду Закарпатської області виступали Олександр Ковальчук (8 місце) та Марія Кібза (15 місце).

Поєдинки з футзалу було напрочуд видовищними. Найпотужніше в них виступила команда, що захищала кольори Закарпаття. На другій позиції – Івано-Франківська область. Бронза в активі Хмельницької збірної. Закарпатську область представляли такі спортсмени: Айрапетов Григорій, Багрій Костянтин, Бицюк Артем, Довжанин Ростислав, Горзов Олександр, Пиняшко Василь, Товт Маріус, Малеш Сергій.

У волейболі Запорізька область не знала собі рівних. «Срібло» завоювали представники Миколаївської збірної, а «бронза» – у закарпатських чиновників, які виступали у такому складі: Гошпер Роман, Жупан Артур, Бундзяк Євген, Поляковська Вікторія, Бабинець Юрій, Дурневич Василь, Шимоня Олександр, Русанюк Михайло.