Урок по-олімпійському

18.09.2015

В Ужгородський ЗОШ № 12 проведено Олімпійський урок. Як зазначила директор закладу Ярина Харіна, такі заняття в школі відбуваються систематично, однак за ініціативи обласного відділення НОК України вперше до дійства залучили п’ятикласників, а це понад 100 учнів.

Урок, котрий проводила досвідчений учитель фізкультури Наталія Іванюк, мав цікаву й динамічну програму. Десятикласниці розповіли про історію Олімпійських ігор, здобутки в них українських спортсменів. Присутні спостерігали й за показовими виступами гімнасток і боксерів, які навчаються в школі. Надзвичайно емоційно відбувалася вікторина з олімпійської тематики за участю п’ятикласників. Діти ще підготували малюнки з неодмінним атрибутом – п’ятьма кільцями й мали змогу ознайомитися з виставкою спортивної літератури.

Під кінець уроку член виконкому Закарпатського обласного відділення НОК для учнів і потреб школи вручило різноманітні подарунки від Національного олімпійського комітету з його символікою, а також тематичні книжки й щоденники та передав вітання молоді від голови Закарпатського обласного відділення НОК України Івана Риляка.