Міжнародний турнір з гандболу «Кубок Карпат», пам'яті почесних працівників гандболу Закарпатської області

15.09.2015

З 11 по 13 вересня 2015 року в м. Ужгород відбувся  Міжнародний турнір з гандболу  «Кубок Карпат», пам'яті почесних працівників гандболу Закарпатської області, серед дівчат 2001-2002 р.н.. В турнірі прийняло участь 5 команд

З 11 по 13 вересня 2015 року в м. Ужгород відбувся  Міжнародний турнір з гандболу  «Кубок Карпат», пам'яті почесних працівників гандболу Закарпатської області, серед дівчат 2001-2002 р.н.. В турнірі прийняло участь 5 команд, а саме:

  • СДЮШОР м. Ужгород - 1
  • СДЮШОР м. Ужгород - 2
  • м. Міхаловце (Словаччина)
  • м. Тячів
  • м. Київ

Нашу обласну СДЮШОР з гандболу представляли вихованки тренера Шукаль О.Г.(дівчата 2001 р.н.) та Калуцької М.В. (дівчата 2002 р.н.), які навчаються у  спортивних  класах Ужгородської школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів – директор Іщенко О.Т.

Даний турнір мав дві мети:

1-а- після літніх канікул перевірити готовність наших дівчат перед початком офіційних стартів;

А 2-а – основна, вшанувати пам'ять почесних працівників гандболу закарпатської області, а саме – перших директорів школи Ю.Баша та Ю. Телепанича, начальника команди ГК «Карпати» В.Іщенка, славнозвісного тренера брегівської «Бактянки» Й.Зупка, та , на жаль, цього року пішов із життя інструктор-методист СДЮШОР з гандболу «Карпати» Й. Швінгула.

А результати зустрічей такі:

1 місце зайняла команда з м. Міхаловце (Словаччина), 2 місце посіла команда з м. Києва, на 3 місце дівчата з м. Ужгород -1, 4 місце зайняла команда Ужгород -2 , на 5 місці дівчата з Тячівської ДЮСШ.

Всі ігри були надзвичайно напруженими і цікавими. Турнір дав змогу кожної команди набратися ігрового досвіду, вдосконалити свою майстерність і   знайти нових друзів.

Кращими гравцями турніру були визнани – Шукаль М., Савко Е.- СДЮШОР м. Ужгород -1 , Гававка А., Фіскареллі Н. з команди Ужгород-2. Також призами були нагороджені кращі гравці з інших команд.

Турнір відбувся  за підтримкою управління  молоді та спорту ОДА – Ерфана В.Й., ФВС МОН України в Закарпатський області  та НОК в Закарпатський області – Риляка І.І,,  ЗОЦФЗН «Спорт для всіх» - директора Мошколи О.П. та головного мецената Закарпатського гандболу О.О. Ледиди.

Також на нагородженні І.І. Риляк відзначив і нагородив пам’ятними призами кращих працівників СДЮШОР з гандболу з нагоди «Дня фізичної культури і спорту».

Керівництво спортивної школи   щиро дякують спонсорам за проведення цього пам'ятного турніру і сподіваються, що на наступний рік турнір відбудеться ще краще.