Свято "Я вмію плавати. Літо 2017" від Клубу плавання "НА СТАРТ".

15.08.2017

Клуб плавання "НА СТАРТ" завершив сезон 2016-2017 року святом для школярів міста Ужгород "Я ВМІЮ ПЛАВАТИ. Літо 2017". Понад 170 дітей пройшло курс початкового навчання плаванню в рамках літньої акції.

Більше сотні з них практично не могли триматися на воді. Завдяки своїм бажанню та наполегливості, а також старанням тренерів Клубу, майстрам спорту Колечко Наталії, Ковачу Сергію та Колечко Вадиму діти освоїли два стиля плавання, позбавилися страху перед водою та глибиною. Батьки можуть бути завдоволеними своїми старанними дітьми. Третій сезон поспіль завершується Святом плавання, на якому діти демонструють свої вміння, вболівають за своїх батьків та разом з ними змагаються в веселих естафетах.

По завершенню свята всі отримали подарунки, які забезпечили нам Закарпатське відділення НОК України (Риляк І.І.), Закарпатський центр ФЗН "Спорт для всіх"(Мошкола О.П.), меценати: РГК "КІЛІКІЯ, фірма "COMPASS. Басейни", ПП "Стоматсервіс-Уж". Як завжди, чистою водою та гостинністю нас порадував басейн Спорткомплексу УжНУ (директор Курта А.А.). На протязі всього сезону ми відчували турботу та підтримку з боку Ужгородської міської ради в особі заступника голови Білака О.П., відділу КССМ міськради (Василиндра О.М., Луків Н.Й.).